طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه

پیتزا گوشت و قارچ یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا در سراسر دنیاست. اما چه کنیم اگر فر در دسترس نداشته باشیم؟ نگران نباشید! با کمی خلاقیت و چند ماده ساده، می‌توانید طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه را یاد بگیرید. در این مقاله در سایت آموزش آشپزی ایرانی پخت، قصد داریم طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه را به صورت ساده و گام به گام به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه

  • خمیر پیتزا آماده یا خانگی
  • گوشت چرخ کرده
  • قارچ
  • پیاز
  • رب گوجه فرنگی
  • پنیر موزارلا
  • ادویه‌های مورد علاقه (پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، اورگانو، فلفل سیاه)
  • روغن زیتون
  • نمک

پیتزا گوشت و قارچ

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه پیتزا گوشت و قارچ

۱. گوشت و قارچ: گوشت را چرخ و با پیاز خرد شده تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه بکنید و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود، تفت دهید.

۲. سس پیتزا: رب گوجه فرنگی را همراه با ادویه‌ها به گوشت و قارچ اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود.

مرحله دوم: پهن کردن خمیر

۱. خمیر پیتزا: خمیر پیتزا را به اندازه کف ماهیتابه باز کنید.

۲. روغن کاری: کف ماهیتابه را کمی روغن زیتون بمالید و خمیر را داخل آن قرار دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد

۱. سس: سس را روی خمیر پیتزا بمالید.

۲. پنیر: پنیر موزارلا را به صورت یکنواخت روی سس بپاشید.

مرحله چهارم: پخت پیتزا

۱. حرارت: ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن را ببندید.

۲. زمان پخت: اجازه دهید پیتزا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد تا پنیر آب شود و خمیر طلایی شود.

مرحله پنجم: سرو پیتزا

۱. برش پیتزا: پیتزا را به قطعات دلخواه برش دهید.

۲. سرو: پیتزای گرم را همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه

  • خمیر: می‌توانید از خمیر پیتزا یا خمیر خانگی استفاده کنید.
  • ادویه: از ادویه‌های مورد علاقه خود برای طعم‌دار کردن پیتزا استفاده کنید.
  • پنیر: می‌توانید از انواع پنیر موزارلا، چدار یا گودا استفاده کنید.
  • سبزیجات: علاوه بر قارچ، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه، زیتون و کالباس نیز استفاده کنید.

نتیجه گیری

با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید یک پیتزای خانگی خوشمزه و سریع را در ماهیتابه تهیه کنید. این پیتزا برای میان وعده، شام یا مهمانی‌های کوچک بسیار مناسب است. علاقه مندان به پیتزا در صورت تمایل می توانند مقاله مربوط به طرز تهیه پیتزا لقمه ای را نیز مطالعه بفرمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *