مربای نارنگی یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که در فصل پاییز و زمستان طرفداران زیادی دارد. این مربا علاوه بر طعم شیرین و دلپذیر، خواص فراوانی نیز دارد. در این مقاله از سایت آموزش اشپزی، ایرانی پخت ما به شما طرز تهیه مربای نارنگی را آموزش میدهیم تا بتوانید در منزل خود و به راحتی این مربای خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی
- نارنگی: 1 کیلوگرم
- شکر: ۸۰۰ گرم
- آب: 2 لیوان
- آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
مراحل تهیه مربای نارنگی
- آماده سازی نارنگی: نارنگیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس نارنگیها را به دلخواه حلقه حلقه یا قاچ قاچ کنید.
- تهیه شربت: در یک قابلمه مناسب، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت به جوش آید.
- اضافه کردن نارنگیها: نارنگیهای آماده شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا نارنگیها نرم شوند.
- اضافه کردن طعمدهندهها: در ۱۵ دقیقه آخر پخت، آب لیمو، گلاب و زعفران دم کرده را به مربا اضافه کنید.
- بستهبندی: بعد از اینکه مربا قوام آمد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا به دمای محیط برسد. سپس مربا را در شیشههای تمیز و استریل شده ریخته و در آن را محکم ببندید.
نکات مهم برای تهیه مربای نارنگی
- برای تهیه مربای نارنگی بهتر است از نارنگیهای شیرین و آبدار استفاده کنید.
- برای اینکه مربا شفاف شود، کف روی آن را در حین پخت بردارید.
- برای اینکه مربا قوام بیاید، میتوانید از کمی ژلاتین استفاده کنید.
- مربای نارنگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نتیجه گیری
مربای نارنگی یکی از خوشمزه ترین و سالمترین مرباهایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید. این مربا سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. با رعایت نکاتی که بیان شد، میتوانید طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه و خوش طعم را یاد بگیرید و آن را تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. اگر علاقه مند هستید می توانید مقاله طرز تهیه مربای گل محمدی خشک را بخوانید.