ایرانی پخت
  • غذاهای اصلی
    • پلو ها
    • خورش ها
    • پاستا ها
    • سوپ ها
    • کباب ها
    • کوکو ها و کتلت ها
    • پیتزا ها و ساندویچ ها
  • مخلفات
  • ترشی ها
  • نوشیدنی ها
  • کیک ها و شیرینی ها
  • مربا ها
2025-05-23
ایرانی پخت
ایرانی پخت
  • غذاهای اصلی
    • پلو ها
    • خورش ها
    • پاستا ها
    • سوپ ها
    • کباب ها
    • کوکو ها و کتلت ها
    • پیتزا ها و ساندویچ ها
  • مخلفات
  • ترشی ها
  • نوشیدنی ها
  • کیک ها و شیرینی ها
  • مربا ها
پودر پاپریکا برای چی خوبه

پودر پاپریکا برای چی خوبه؟ گنجینه ای خوش رنگ و پرخاصیت

پودر پاپریکا، این ادویه خوش‌رنگ و معطر که از آسیاب کردن فلفل‌های دلمه‌ای خشک شده به دست می‌آید، فراتر از یک طعم‌دهنده ساده در آشپزخانه شماست. از غذاهای مجلسی...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه

طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه: ساده، سریع و خوشمزه

نان لواش، این نان نازک و انعطاف‌پذیر، یکی از محبوب‌ترین نان‌ها در خاورمیانه و مناطق مدیترانه است. از پیچیدن انواع کباب و فلافل گرفته تا سرو در کنار خورشت‌های...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه کلوچه اهری با پیمانه

طرز تهیه کلوچه اهری با پیمانه های دقیق: عطر و طعم خانگی

کلوچه اهری، یک کلوچه سنتی و محبوب خطه آذربایجان، با طعم و عطر بی‌نظیرش همواره جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان داشته است. اگر شما هم دلتان می‌خواهد این کلوچه‌های...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه مربای سیب با پیمانه

طرز تهیه مربای سیب با پیمانه: مربای خانگی با عطر دلپذیر

مربای سیب، با عطر دلنشین و طعم شیرین و ملایمش، یکی از محبوب‌ترین مرباهای خانگی است. تهیه این مربای خوشمزه در منزل بسیار آسان است و با استفاده از...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه کباب حسینی با مرغ

طرز تهیه کباب حسینی با مرغ: سفری در عطر و طعم یک نوآوری دلپذیر

کباب حسینی، با آن شیوه خاص چیدمان مواد و طعم اغواکننده‌اش، همواره نمادی از سخاوت و ذوق آشپزی ایرانی بوده است. در حالی که سنت این کباب اصیل با...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه مربای تمشک یخ زده

طرز تهیه مربای تمشک یخ زده: طعم تابستان در تمام فصول

مربای تمشک یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع مربا است که با طعم شیرین و ترش خود، یادآور روزهای گرم تابستان است. اما اگر تمشک تازه در دسترس نباشد،...
به خواندن ادامه دهید
خواص هل زیر زبان

خواص هل زیر زبان: تجربه ای متفاوت از عطر و سلامتی

هل، این ادویه خوشبو و معطر، نه تنها در آشپزی کاربرد فراوانی دارد بلکه خواص درمانی بی‌نظیری را نیز در خود جای داده است. یکی از روش‌های کمتر شناخته...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه ماکارونی مجلسی با سویا

طرز تهیه ماکارونی مجلسی با سویا: یک غذای خوشمزه برای مهمانی ها

ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذاها در سراسر جهان است و تنوع بی‌نظیری در طرز تهیه آن وجود دارد. اگر به دنبال یک غذای متفاوت، خوشمزه و در عین حال...
به خواندن ادامه دهید
ترخون برای چی خوبه

ترخون برای چی خوبه؟ خواص شگفت انگیز این گیاه معطر

ترخون، با نام علمی Artemisia dracunculus، گیاهی چند ساله و معطر از خانواده گل‌ستارگان است که به خاطر عطر و طعم منحصربه‌فردش در آشپزی سراسر جهان مورد استفاده قرار...
به خواندن ادامه دهید
طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک

طرز تهیه زیتون پرورده درجه یک: طعمی اصیل و خانگی

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های بی‌نظیر و پرطرفدار سفره ایرانی است که با طعم ملس و عطر دلنشین خود، هر ذائقه‌ای را مجذوب می‌کند. اگرچه نمونه‌های آماده این چاشنی...
به خواندن ادامه دهید

صفحه‌بندی نوشته‌ها

قبلی 1 … 7 8 9 … 23 بعدی

جستجو

آخرین مطالب

طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی
طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی: طعمی… ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
طرز تهیه سرکه بالزامیک
طرز تهیه سرکه بالزامیک خانگی: از… ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
طرز تهیه مربای بالنگ با آهک
طرز تهیه مربای بالنگ با آهک:… ۱۴۰۴-۰۲-۳۱
طرز تهیه آب طالبی بستنی
طرز تهیه آب طالبی بستنی: جادوی… ۱۴۰۴-۰۲-۳۱
طرز تهیه نان تمیجان
طرز تهیه نان تمیجان: گامی به… ۱۴۰۴-۰۲-۳۰
طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان
طرز تهیه جوجه چینی به روش… ۱۴۰۴-۰۲-۳۰
طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب
طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب:… ۱۴۰۴-۰۲-۳۰

دیدگاه های جدید

    ایرانی پخت

    آموزش آسان آشپزی ایرانی، گام به گام

    ما را دنبال کنید

    دسته بندی

    لینک های سریع

    • مرورگر کتابخانه
    • اخبار تلویزیون
    • اخبار موزیک
    • اخبار و بلاگ
    • ویدیو
    • تبلیغات

    حق کپی رایت برای سایت ایرانی پخت محفوظ است

    • خانه
    • درباره ما
    • آموزش آشپزی
    • تماس با ما