مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 1 پیمانه
- آرد: 1 و نیم پیمانه
- پودر کاکائو: نیم پیمانه
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- شیر: نیم پیمانه
- روغن مایع: نیم پیمانه
مراحل تهیه کیک شکلاتی فوق العاده
۱. آماده سازی: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را چرب کرده و آرد بپاشید.
۲. مخلوط کردن مواد خشک: آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کنید.
۳. هم زدن تخم مرغ و شکر: تخم مرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
۴. اضافه کردن مواد خشک و تر: به مخلوط تخم مرغ و شکر، نوبت به نوبت مخلوط خشک و مواد تر (شیر و روغن) را اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
۵. پخت کیک: مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید کیک پخته است.
تزیین کیک شکلاتی
پس از خنک شدن کامل کیک، میتوانید آن را با انواع تزیینات مانند گاناش شکلاتی، خامه، میوههای تازه، پودر قند تزئین کنید.همچنین می توانید شکلات را رنده کنید.
نکات مهم برای تهیه کیک شکلاتی
- برای تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه، از مواد باکیفیت استفاده کنید.
- همه مواد باید در دمای محیط باشند.
- فر را از قبل گرم کنید تا کیک به طور یکنواخت بپزد.
- از هم زدن بیش از حد مایه کیک خودداری کنید تا کیک پف کند.
- برای اطمینان از پخت کامل کیک، از خلال دندان استفاده کنید.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی و خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.