طرز تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که در فصل پاییز و زمستان طرفداران زیادی دارد. این مربا علاوه بر طعم شیرین و دلپذیر، خواص فراوانی نیز دارد. در این مقاله از سایت آموزش اشپزی، ایرانی پخت ما به شما طرز تهیه مربای نارنگی را آموزش می‌دهیم تا بتوانید در منزل خود و به راحتی این مربای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی

  • نارنگی: 1 کیلوگرم
  • شکر: ۸۰۰ گرم
  • آب: 2 لیوان
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

مربای نارنگی

مراحل تهیه مربای نارنگی

  1. آماده سازی نارنگی: نارنگی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس نارنگی‌ها را به دلخواه حلقه حلقه یا قاچ قاچ کنید.
  2. تهیه شربت: در یک قابلمه مناسب، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت به جوش آید.
  3. اضافه کردن نارنگی‌ها: نارنگی‌های آماده شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا نارنگی‌ها نرم شوند.
  4. اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها: در ۱۵ دقیقه آخر پخت، آب لیمو، گلاب و زعفران دم کرده را به مربا اضافه کنید.
  5. بسته‌بندی: بعد از اینکه مربا قوام آمد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا به دمای محیط برسد. سپس مربا را در شیشه‌های تمیز و استریل شده ریخته و در آن را محکم ببندید.

نکات مهم برای تهیه مربای نارنگی

  • برای تهیه مربای نارنگی بهتر است از نارنگی‌های شیرین و آبدار استفاده کنید.
  • برای اینکه مربا شفاف شود، کف روی آن را در حین پخت بردارید.
  • برای اینکه مربا قوام بیاید، می‌توانید از کمی ژلاتین استفاده کنید.
  • مربای نارنگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نتیجه گیری

مربای نارنگی یکی از خوشمزه ترین و سالم‌ترین مرباهایی است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. این مربا سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. با رعایت نکاتی که بیان شد، می‌توانید طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه و خوش طعم را یاد بگیرید و آن را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. اگر علاقه مند هستید می توانید مقاله طرز تهیه مربای گل محمدی خشک را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *